zondag 9 september 2012

Zonder spijt!

Felix, een getrouwd man van 44, kon het niet laten om af en toe eens een avontuurtje te hebben! Zo had hij al een paar maal een afspraakje gehad met Caroline, een getrouwde huisvrouw van 46, die hij bij toeval eens ontmoet had en ook de behoefte had om geregeld eens vreemd te gaan. Altijd had Felix op safe gespeeld en telkens netjes een condoom over zijn pik heengetrokken, tot hij haar eens in een geile bui een e-mail stuurde met de vraag of hij bij een volgende afspraak het eens zonder condoom mocht doen. Tot zijn verbazing kreeg hij al snel een mailtje terug met een grote “JA.” Ze schreef verder dat ze hem wel vertrouwde en dat ze het wel geil vond om zijn sperma in haar kut of mond te mogen verwelkomen. Behalve van haar man had ze nog nooit een andere lul helemaal naturel in haar kut gevoeld, laat staan, het sperma van een andere man. Felix werd meteen behoorlijk geil van het idee dat hij met zijn paal in Caroline haar kutje zou mogen soppen zonder jasje en hij haar kutje en misschien zelfs haar mondje met zijn sperma mocht vullen. Met een geil gevoel maakte Felix een afspraakje met haar. Caroline haar man moest voor enkele dagen naar het buitenland en ze zagen dit als de ideale gelegenheid om eens lekker naturel te neuken. De dag was aangebroken en Felix trok zijn beste pak aan. Met een harde paal in zijn broek ging Felix op weg naar Caroline en belde aan. Het gerinkel van de bel gaf Felix een prikkelend gevoel in zijn eikel, wat wilde zeggen dat hij niet veel nodig ging hebben om klaar te komen. Al snel ging de deur open en daar stond ze.

Caroline zag er adembenemend mooi uit in haar jurk die ze speciaal voor deze gelegenheid had aangetrokken, man wat zag ze er toch weer goed uit. Na de gebruikelijke “hallo” en “ik heb je gemist,” begonnen ze gelijk hartstochtelijk te zoenen. Ze kwam daarbij tegen Felix staan, greep hem vast en duwde haar borsten tegen zijn borst. Felix voelde daarbij dat haar tepels al keihard door de stof van haar bh heen staken. Met beide handen masseerde Felix haar borsten waarbij Caroline geil toekeek en zijn handen stevig tegen haar borsten aandrukte. Hij zoende haar in haar nek en fluisterde dat hij behoorlijk geil was. Ze gooide haar hoofd achterover en sloot haar ogen. Met twee handen kneedde Felix haar beide zware borsten, en voelde ondertussen hoe zijn pik groeide en tegen zijn broek aanduwde. Hij drukte zijn harde paal in zijn broek tegen haar kruis, terwijl hij ondertussen Caroline haar heerlijke borsten verder masseerde. “Nou, je weet me wel weer snel heet te maken en het is al zo warm” zuchtte Caroline.

Ondertussen ging Felix met zijn handen omlaag. Hij liet zijn handen tussen haar dijen glijden en voelde aan haar neukspleetje doorheen haar slipje. Hij voelde de warmte van haar kutje, schoof haar slipje opzij en liet enkele vingers tussen haar kutlipjes glijden. Felix voelde dat ze kleddernat was en beroerde voorzichtig haar gevoeligste plekje. Hij voelde hoe er een golf van opwinding door haar heenging. “Zal ik mij reeds uitkleden” hijgde Caroline. Ze liet Felix los en ze schoof de lintjes van haar kleedje over haar schouders. Ze haakte haar bh los en haar prachtige borsten kwamen tevoorschijn. Vervolgens stapte ze uit haar kleedje. “Nu is het aan jou” zei Caroline, en besloot Felix een handje te helpen. Ze schoof zijn jas over zijn schouders omlaag en gooide deze tegen de grond aan. Vervolgens trok ze zijn das los en knoopte ze zijn hemd los. Alle ging tegen de grond aan. Felix zag nog net dat haar roze tepels stijf rechtop stonden en op het moment dat hij erop wilde zuigen ging Caroline door haar knieën.

Ze wreef over zijn kruis en voelde door zijn broek Felix zijn harde paal. Ze masseerde deze door zijn broek heen en zag dat Felix daarvan genoot. Ze ritste zijn broek open en ging vervolgens met haar hand naar binnen. “Hmmm ja, dat beloofd hier veel goeds vandaag” zei Caroline met een tevreden zucht, terwijl ze volop Felix zijn paal masseerde. Vervolgens maakte ze Felix zijn riem los en knoopte ze met één hand de knoop van zijn broek los en viel deze op de grond. Tot haar verbazing zag ze dat Felix geen slip aanhad en zondermeer met zijn harde neukstaaf recht voor haar gezicht stond. Felix had wel zin in een lekkere pijpbeurt, en Caroline wilde hem best wel graag een pijpbeurt geven. “Zo Felix, ik ga jou éérst eens laten zien en vooral laten voelen wat pijpen is” zei Caroline. Wat een heerlijk idee zuchtte Felix. Terwijl hij daar stond met zijn broek op zijn enkels wist Felix al lang dat hij niet veel nodig zou hebben om klaar te komen. Caroline ging lekker comfortabel tussen Felix zijn benen zitten. Felix keek haar van bovenaf aan en knikte dat ze mocht beginnen. Caroline glimlachte ondeugend en nam Felix zijn eikel in haar mond. Meteen begon ze aan zijn eikel te zuigen alsof het een heerlijke lolly was. Stilletjes aan liet ze zijn lul dieper in haar mond glijden. Ze slikte Felix zijn lul diep naar binnen, totdat haar lippen zijn onderbuik raakten. Felix kreunde het uit van genot. Ook Caroline maakte heerlijke en sabbelende geluiden terwijl ze Felix zijn pik een buitengewone pijpbeurt gaf. Telkens weer zoog ze haar wangen hol terwijl ze met haar tong aan het randje van zijn eikel likte. Caroline hield er niet mee op en wist Felix in enkele minuten klaar te maken. Zo ontving ze van Felix een gezonde dosis zaad. Sliert na sliet spoot hij zijn zaad diep in Caroline haar keel die zijn dosis zonder problemen helemaal doorslikte.

Felix was tevreden, dit was alvast een supergeil begin en wetend dat hij Caroline zo dadelijk zonder jasje kon neuken, kon dit enkel nog maar beteren. Toch moest Felix nog even geduld hebben, want Caroline wilde eerst gebefd worden. Ze ging achteruit leunend op de zetel zitten zodat ze met haar kutje op de rand zat, ze spreidde haar benen en trok haar kutlipjes uit elkaar. Felix ging tussen haar benen op de grond zitten en controleerde met enkele vingers hoe nat dat ze was. Caroline zichtte diep toen Felix enkele vingers door haar spleetje liet glijden. Ze was ontzettend nat. Felix vingerde haar even waarbij haar kutsappen gelijk naar buiten vloeiden en op de bank terecht kwamen. Felix kon aan deze sappen niet weerstaan en boog zijn hoofd voorover en drukte zijn aangezicht tussen haar benen. Hij begon haar gelijk te likken en deed dit afwisselend rustig en dan weer iets harder. Regelmatig duwde Felix zijn tong zover mogelijk naar binnen om dan even later haar gevoelige knopje tussen zijn lippen te nemen en er hard op te zuigen. Zijn hele gezicht was nat van haar geile vocht. Felix keek haar regelmatig aan en zag hoe dat ze zelf met haar tepels aan het spelen was. Ze keek Felix daarbij geil aan en bevochtigde met haar tong haar lippen. Felix gaf nu alles en likte haar met lange halen van haar kontje tot aan haar gevoelige klitje. Caroline kreeg het nu moeilijk, maar Felix ging door. Hij likte tussen haar schaamlippen door, zoog aan haar lippen en klitje waarbij hij met zijn tong stevig langs haar klitje heenging. Plots trok ze haar buik samen, ze spande zich op en kwam geweldig klaar. Felix bleef haar doorlikken totdat ze zijn hoofd wegduwde en ze even moest bekomen van haar orgasme.

“Nu wil ik je helemaal hebben” zei Caroline. Daarmee was Felix zijn langverwachte moment aangebroken. Ze ging op haar rug liggen en spreidde haar benen en trok haar kutlipjes uit elkaar. Felix nam plaats tussen haar benen, ontblote snel zijn eikel en richtte zijn kloppende paal met zijn glimmende eikel op haar kutlipjes, die ze met enkele vingers open hield. Dit was het moment waarvan Felix zo gefantaseerd had. Hij wreef met zijn eikel langzaam tussen haar natte kutlipjes en tegen haar roze gevoelige klitje. Meteen begon Caroline te hijgen en keek begerig tussen haar benen naar Felix zijn lul. “Doe het nu, ik ben er klaar voor” hijgde ze. Felix gehoorzaamde maar al te graag en duwde zijn paal naar voren. Via haar knopje schoof hij omlaag en gleed zijn eikel moeiteloos naar binnen. Wat een gevoel, zijn pik gleed erdoor gelijk een mes door de boter. Hij stopte en trok zich terug uit haar kutje. Hij plaagde haar met het puntje van zijn eikel die nu glinsterde van haar heerlijk kutvocht. Dit deed Felix zeker 5 maal en telkens duwde hij zijn paal iets dieper in haar verlangend kutje tot hij er op het laatst volledig in zat. Caroline lag nu hijgend en kreunend op de bank en masseerde met één hand driftig haar clitje, terwijl ze met haar ander hand in haar tepels kneep. Felix schoof ondertussen met zijn harde kloppende paal langzaam in en uit haar kutje en voelde dat hij reeds ging komen. “Caroline, ik ga komen” zei Felix een beetje teleurstellend.

“Weet je het zeker…. doe maar mijn geile dekhengst, spuit mijn kutje dan maar vol. Vul mijn kutje maar met jou geil goedje, spuit er maar alles door op” zei Caroline. Dit was duidelijk voor Felix en met een gelukzalig gevoel voelde hij zijn warme sperma uit zijn paal spuiten. Vele dikke en vers geproduceerde sperma stralen spoot hij diep in haar poesje, er kwam gewoon geen einde aan. Plots voelde hij Caroline schokken, kleine schokjes gingen door haar buik en haar kutje terwijl ze haar hand op haar puntje duwde. “Oh” kreunde ze luid terwijl ze haar hoofd heen en weer rolde. Heftig kwam Caroline gelijktijdig klaar en terwijl ze haar orgasme onderging, bleef Felix diep in haar stoten en er zo de laatste druppels probeerde uit te persen. Enkele minuten later was het voorbij. Felix boog zich voorover tussen haar benen en vleide zijn hoofd tussen haar bezwete borsten. Ze klemde haar benen rond zijn heupen terwijl hij nog steeds in haar kletsnatte spleetje zat. Hij voelde echter dat zijn paal aan het verslappen was en floepte eruit.

“Ik wil nog eens, laat het ons nog eens doen” vroeg Caroline begerig. Felix rolde van haar af en keek naar haar neukspleetje, dat er plotseling leeg en gebruikt bijlag. Haar roze kutlipjes stonden open en toonden een opening waar zijn paal precies in gepast had en dikke klodders wit sperma dropen uit haar kutje op de bank. Felix besefte dat deze geile zonde een gevaarlijke overspel was. Voor de éérste keer had hij Caroline naturel geneukt. Een beetje bezorgd vroeg hij aan Caroline: “Zal je man dat niet merken.” “Bijlange niet” lachte Caroline “ik ga het hem zeker niet vertellen, dit is iets tussen jou en mij, kom laat het ons nog eens vlug doen.” Nu Felix haar voor het eerst naturel had geneukt, kon hij niet weerstaan aan haar smeekbede en ging al vlug akkoord om het nog eens te proberen. De gedachten alleen al zorgden ervoor dat er terug leven in zijn pik kwam en deze al snel terug gebruiksklaar stond. Caroline ging zijdelings op de bank liggen en Felix nam achter haar plaats. Meteen opende Caroline haar benen en kreeg Felix terug toegang tot haar warm neukspleetje.


Caroline was nog steeds zeer nat en door de mengeling van zijn sperma met haar geil gleed zijn pik opnieuw diep in haar vettig spleetje. Het hek was nu van de dam, ze gaven zich geheel aan elkaar over, ze wilden elkaar helemaal! Felix begon opnieuw op haar in te stoten. “Ik ga je hier nemen, kleine lekkere slet van mij” hijgde hij in haar oor. Zijn paal stond gloeiend heet en terwijl Felix toe stootte begon Caroline hevig te kronkelen en liet ze zich lustig gebruiken. Doordat Felix al was klaargekomen was hij nog ver van een nieuw orgasme af en kon hij haar lang genoeg geven wat dat ze wilde, namelijk pik, veel pik! Na haar een tiental minuten zijdelings langs achter geneukt te hebben, wilde Caroline nu dat hij haar op z’n hondjes nam. Snel ging ze op haar knieën zitten en nam Felix plaats achter haar. Hij streelde haar zacht kontje en trok haar billen uit elkaar. Opnieuw kwam hij oog in oog met haar neukspleetje, een zalig bekend en warm plekje. Felix trok zijn voorhuid helemaal naar achter en spande om zijn eikelrand. Het leek wel of mijn paal te klein was voor zijn huid. Hitsig duwde hij zijn paal nu tussen haar billen naar binnen. Hij voelde hoe zijn pik zich als een hotdog in een sandwich tussen haar billen en schaamlippen naar binnen schoof. Hij bewoog hem langzaam naar binnen en naar buiten, en dit terwijl hij haar billen stevig vasthield en uit elkaar trok. Hij keek daarbij tegen haar kontgaatje aan en had haar het liefst van al ook nog in haar kontje genomen, maar dit was te hoog gegrepen. Hij voelde langzaam de prikkeling opkomen en wist dat hij binnen de minuut opnieuw ging klaarkomen. Felix gaf een hint en alsof Caroline alles gepland had, kwam ze opnieuw heerlijk klaar terwijl Felix nog met zijn pik in haar kutje zat te soppen.

Dit gevoel maakte hem zo geil dat hij het niet meer hield en uitschreeuwde dat hij opnieuw ging spuiten. Caroline trok zich los en hurkte voor Felix neer. Hij begreep wat ze wilde en aarzelde geen moment. Hij plaatste zijn dikke eikel voor haar mond en drukte tegelijkertijd naar voren. Zoals verwacht voelde hij geen tegenstand, maar opende Caroline gewillig haar spermamondje. Hij voelde hoe ze met haar warme zachte tong heerlijke bewegen maakte rond zijn eikel. “Felix, je moet nu komen, ik heb jou sperma nodig. Doe het, doe het nu, spuit mijn mondje vol” hijgde ze. Haar gehijg en gesmeek en het uitzicht op haar ritmisch zuigbewegingen maakte Felix bloedgeil. Hij voelde zijn sperma opborrelen en zonder waarschuwing loosde Felix zijn vers sperma diep in Caroline haar mondje. Zijn eikel ontplofte letterlijk en stuwde dikke stralen sperma diep naar binnen. Caroline deed haar best, maar dit kreeg ze niet allemaal verwerkt. Felix ejaculeerde echter gewoon verder en noodgedwongen haalde Caroline zijn pik uit haar mondje. Het gevolg daarvan was dat Felix ongecontroleerd zijn zaad over haar lippen heen spoot. Zijn overtollige zaad dreef langs Caroline haar kin omlaag over haar borsten heen, wat was dit geweldig! Hij had Caroline zonder voorbehoedsmiddel en zonder enige vorm van bescherming geneukt, helemaal naturel had hij haar kutje en vervolgens haar mondje volgespoten en had er geen moment spijt van gehad. Voor Felix was één ding zeker, met Caroline zou hij nog meer geile ervaringen opdoen en dit zonder spijt.

1 opmerking:

  1. fantaseer je er weleens over om zonder condoom seks te hebben met een getrouwde vrouw?

    BeantwoordenVerwijderen